Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> This Is A Test...
maxnmike
post Sep 30 2006, 11:32 PM
Post #1


the closet father
***

Group: ClosetAdmin
Posts: 260
Joined: 20-April 05
Member No.: 8



This is a real test given by the Human Relations Dept. at many of the major corporations today. It helps them get better insight concerning their employees and prospective employees. It's only 10 Simple questions, so grab a pencil and paper, keeping track of your letter answers to each question.

Ready??


Begin.


1. When do you feel your best?


a. in the morning
b. during the afternoon &and early evening
c. late at night


2. You usually walk...


a. fairly fast, with long steps
b. fairly fast, with little steps
c. less fast head up, looking the world in the face
d. less fast, head down
e. very slowly


3. When talking to people you...


a. stand with your arms folded
b. have your hands clasped
c. have one or both your hands on your hips
d. touch or push the person to whom you are talking
e. play with your ear, touch your chin, or smooth your hair

4. When relaxing, you sit with...


a. your knees bent with your legs neatly side by side
b. your legs crossed
c. your legs stretched out or straight
d. one leg curled under you


5. When something really amuses you, you react with...


a. big appreciated laugh
b. a laugh, but not a loud one
c. a quiet chuckle
d. a sheepish smile


6. When you go to a party or social gathering you...


a. make a loud entrance so everyone notices you
b. make a quiet entrance, looking around for someone you know
c. make the quietest entrance, trying to stay unnoticed


7. You're working very hard, concentrating hard, and you're interrupted...



a. welcome the break
b. feel extremely irritated
c. vary between these two extremes


8. Which of the following colors do you like most?


a. Red or orange
b. black
c. yellow or light blue
d. green
e. dark blue or purple
f. white
g. brown or gray


9. When you are in bed at night, in those last few moments before going to sleep you are...


a. stretched out on your back
b. stretched out face down on your stomach
c. on your side, slightly curled
d. with your head on one arm
e. with your head under the covers


10. You often dream that you are...


a. falling
b. fighting or struggling
c. searching for something or somebody
d. flying or floating
e. you usually have dreamless sleep
f. your dreams are always pleasant


POINTS:


1. (a) 2 (b 4 © 6
2. (a) 6 (b 4 © 7 (d) 2 (e) 1
3. (a) 4 (b 2 © 5 (d) 7 (e) 6
4. (a) 4 (b 6 © 2 (d) 1
5. (a) 6 (b 4 © 3 (d) 5 (e) 2
6. (a) 6 (b 4 © 2
7. (a) 6 (b 2 © 4
8. (a) 6 (b 7 © 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9. (a) 7 (b 6 © 4 (d) 2 (e) 1
10. (a) 4 (b 2 © 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1

Now add up the total number of points.

OVER 60 POINTS: Others see you as someone they should "handle with care." You're seen as vain, self-centered, and who is extremely dominant. Others may admire you, wishing they cloud be more like you, but don't always trust you, hesitating to become too deeply involved with you.

51 TO 60 POINTS: Others see you as an exciting, highly volatile, rather impulsive personality; a natural leader, who's quick to make decisions, though not always the right ones. They see you as bold and adventuresome, someone who will try anything once; someone who takes chances and enjoys an adventure. They enjoy being in your company because of the excitement you radiate.

41 TO 50 POINTS: Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who'll always cheer them up and help them out.

31 TO 40 POINTS: Others see you as sensible , cautious, careful & practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest. Not a person who makes friends too quickly or easily, but someone who's extremely loyal to friends you do make and who expect the same loyalty in return. Those who really get to know you realize it takes a lot to shake your trust in your friends, but equally that it takes you a long time to get over if that trust is ever broken.

21 TO 30 POINTS: Your friends see you as painstaking and fussy. They see you as very cautious, extremely careful, a slow and steady plodder. It would really surprise them if you ever did something impulsively or on the spur of the moment, expecting you to examine everything carefully from every angle and then, usually decide against it. They think this reaction is caused partly by your careful nature.

UNDER 21 POINTS: People think you are shy, nervous, and indecisive, someone who needs looking after, who always wants someone else to make the decisions & who doesn't want to get involved with anyone or anything! They see you as a worrier who always sees problems that don't exist. Some people think you're boring. Only those who know you well know that you aren't.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
maxnmike
post Sep 30 2006, 11:34 PM
Post #2


the closet father
***

Group: ClosetAdmin
Posts: 260
Joined: 20-April 05
Member No.: 8



And it's not a very good test either.

45
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sin
post Sep 30 2006, 11:50 PM
Post #3


RIP
***

Group: ClosetMonster
Posts: 402
Joined: 20-April 05
From: Roswell, New Mexico
Member No.: 1



1. When do you feel your best?
c. late at night

2. You usually walk...
c. less fast head up, looking the world in the face

3. When talking to people you...
a. stand with your arms folded

4. When relaxing, you sit with...
b. your legs crossed -- but really, it depends on the chair. joint problems + uncomfortable chairs = suck

5. When something really amuses you, you react with...
b. a laugh, but not a loud one

6. When you go to a party or social gathering you...
c. make the quietest entrance, trying to stay unnoticed

7. You're working very hard, concentrating hard, and you're interrupted...
b. feel extremely irritated

8. Which of the following colors do you like most?
b. black

9. When you are in bed at night, in those last few moments before going to sleep you are...
c. on your side, slightly curled -- actually a combination of all those positions depending on how much pain im in.

10. You often dream that you are...
e. you usually have dreamless sleep -- they must mean that i can actually sleep...



POINTS:


1. 6
2. 7
3. 4
4. 6
5. 4
6. 2
7. 2
8. 7
9. 4
10. 6

Now add up the total number of points. (mine was 49)

41 TO 50 POINTS: Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who'll always cheer them up and help them out.

does this really sound like me? no, seriously, im really asking.
nic


--------------------
graceful insanity is beautiful when accomplished -- come into the closet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pierce
post Oct 1 2006, 07:37 AM
Post #4


Member
**

Group: ClosetAdmin
Posts: 10
Joined: 21-April 05
Member No.: 14



I got 51..

And no sin, your where i should be
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pandy
post Oct 1 2006, 03:11 PM
Post #5


Member
**

Group: ClosetAdmin
Posts: 18
Joined: 24-January 06
Member No.: 49



For me..

1.a
2.c
3.c
4.d
5.a
6.a
7.c
8.e
9.c
10.c thats as nearest that describes. I dream alot of enclosed maze-like spaces that I find is fun and that I am exploring there. Like a feeling of being in a cool tree fort or something like that.

41

41 TO 50 POINTS: Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who'll always cheer them up and help them out.

LOL I like these sorts of things.

sin! Yes seriously. That sounds like you.. but almost borderline hehehe not TOO sweet and understanding like me.. I barely make it in there.


--------------------
Live By The Sun, Love By The Moon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
robroy
post Oct 2 2006, 06:12 PM
Post #6


Advanced Member
***

Group: Member
Posts: 135
Joined: 20-April 05
From: West Virginia USA
Member No.: 9



50 Well I guess we are all very nice charming people in here

Of course we are hehe


--------------------


S rhioghal Mo Dhream


B' fherr Gidhlig briste na Beurla cliste.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2018 - 01:33 AM
Skin developed by ipbshock